Reklamegaver med logo kan fås i mange udgaver

Reklamegaver med logo kan fås i mange udgaver

Reklamegaven kan være mange forskellige ting; den kan være genstande, der er brugbare på kontoret, eller den kan være af mere personlig art. Mange anvender reklamegaver op til højtider, hvor både ansatte, kunder og netværk får en gave, og denne gave opnår reklameværdi i det øjeblik, du trykker enten logo eller virksomhedsnavn derpå.

Reklamegaver med logo til kontoret

Hvis du ønsker at give en reklamegave, der kan bruges på kontoret, så kan du enten vælge den klassiske løsning, eller du kan vælge at lade blikfang være strategien. Kuglepenne er et godt eksempel herpå; de fås i et klassisk udtryk med metal, som vil vise, at du som giver går op i kvalitet og stil, men de findes også i plast i stærke farver, som sikrer, at dit brand vil blive eksponeret. Derfor handler det hele om, at du skal beslutte dig for, hvilket signal og budskab du ønsker at sende ved at give reklamegaven.

Idéer til alternative reklamegaver: julestrømper eller en tejulekalender.

Reklamegaver med logo, der er personlige

En reklamegave værdsættes altid, men modtageren vil blive ekstra glad, hvis det er en usædvanlig gave, som han eller hun ikke før har set, og som personen måske endda stod og manglede. Her kan du med fordel få trykt din virksomheds logo eller navn på eksempelvis golfbolde, en computertaske eller håndklæder. Denne reklamegave vil vise, at du har taget dig tid til at få skabt et unikt produkt, som modtageren vil sætte pris på og huske, hvorfor markedsføringsværdien med garanti højnes.

Reklamegaver med logo, der udleveres på messen

Et sted, hvor reklamegaver med logo er udbredte, er på messer. Her er man ofte på jagt efter nye kunder eller samarbejdspartnere, hvorfor det er nødvendigt at være synlig. Her kan du med fordel få trykt navn og logo på USB-stik, drikkedunke og nøgleringe. Derudover vil en mulepose med tryk kunne indeholde reklamegaverne, og de andre på messen vil hurtigt se, hvem der er den glade giver.