Sådan indretter I et pænt kontor, der både fungerer i praksis og ser godt ud

Sådan indretter I et pænt kontor, der både fungerer i praksis og ser godt ud

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan man indretter et kontor. Et kontor skal udstråle orden og professionalisme, for det påvirker både de ansatte og potentielle kunder, der færdes i miljøet. Har I styr på, hvordan I skal indrette kontoret, så det får det rette udtryk? Med kabelstrips og -kanaler kan I komme en lang vej!

Giv de ansatte de bedste arbejdsvilkår

Man kan ikke undgå at blive påvirket af sine omgivelser – det er faktisk ganske naturligt. Hvis der f.eks. er rodet i et rum, så kan det blive sværere at arbejde i, fordi man ikke kan fokusere på andet end uorden. Et pænt kontor er altså vigtigt for, at dine ansatte har de bedste arbejdsvilkår. Det er både med hensyn til belysning, lyd, ergonomi og generel indretning – man skal sørge for at indrette kontoret pænt og praktisk.

Giv kunderne den bedste oplevelse

Jeres professionalisme afspejles bl.a. i, hvordan jeres kontor ser ud. Hvis der er meget rodet, eller hvis noget er sjusket, så kan potentielle kunder helt underbevidst komme til at projektere dette rod hen på jeres andre evner. Hvis I f.eks. ikke har styr på at skjule jeres ledninger med kabelstrips og kabelkanaler, hvor grundig er I så med jeres arbejde?

De to ting har selvfølgelig ikke noget med hinanden at gøre, men jeres indretning giver automatiske associationer. Det er derfor vigtigt, at kunden kan få et godt indtryk af jer, når de træder ind på kontoret.

Mødelokalet: Rummet, der skal udstråle professionalisme

Det er ikke kun vigtigt, at selve kontoret ser pænt ud. Det er især vigtigt, at mødelokalet er præsentabelt og ordentligt. Det kan hurtigt se sjusket ud, hvis der er ledninger over det hele. Faktisk kan det betyde, at det helt fjerner fokus fra, hvad mødet egentlig handler om. Det er vigtigt, at I sørger for anrette ledninger så pænt som muligt med kabelkanaler og kabelstrips. Det giver bare rummet en hel anden ro, og det sikrer et mere minimalistisk udtryk, hvor man virkelig har mulighed for bare at fokusere på mødet.

Få står på ledninger

Hvis I er mange, der sidder med computer på kontoret, så er der sikkert også mange ledninger, der skal være styr på. Det ser rodet ud, hvis ledninger ikke er gemt væk med kabelkanaler og sat fast med kabelstrips. Det kan også være upraktisk at undlade, fordi folk kan have nemmere ved at falde over dem. Derudover kan kabelkanaler beskytte ledningerne, hvis der skulle være nogen, der trådte på dem.

Et ryddeligt kontor skaber de bedste oplevelser

Hvis man skal istandsætte og indrette et pænt og praktisk kontor, så er der mange ting, man skal tage hensyn til. Man skal sørge for, at ens ansatte har gode, ergonomiske stole. Man skal sørge for, at de har god opbevaringsplads og mulighed for at hæve og sænke bordet, så de også kan stå op og arbejde, og derudover kan man sørge for, at der er lyddæmpere og et godt lys – så giver man sine ansatte gode arbejdsvilkår. Når alt det er på plads, skal man sørge for, at der er god orden. Det gør man bl.a. med kabelkanaler og kabelstrips