Billig-hårtransplantation.dk giver dig tre overnatninger tæt på klinikken i Istanbul før din hårtransplantation

Billig-hårtransplantation.dk giver dig tre overnatninger tæt på klinikken i Istanbul før din hårtransplantation

Mange mænd oplever med alderen, at håret tynder ud og mister sin fylde. Det er en helt naturlig proces, men det kan ofte give anledning til dårlig selvtillid og gener. En del mænd vælger simpelthen at sige farvel til livet med hår på hovedet, men for nogle er forfængeligheden for stor.

Hvis du er på udkig efter en effektiv og naturligt udseende løsning på hårtab, så kan en hårtransplantation give dig selvtilliden tilbage. Du kan få hjælp af Billig-hårtransplantation.dk. De tilbyder billige behandlinger i Istanbul – og de betaler endda for tre overnatninger for dig.

Derfor falder håret ud

Mens kvinderne ofte bevarer deres hårpragt hele livet igennem, ser det anderledes ud for mænd. Fordi mænd har et højere niveau af testosteron, har de ligeledes et højere niveau af androgenet DHT. DHT er med til at styre de helt naturlige processer i kroppen, men det har også en anden effekt: Det går ind og påvirker hårrødderne, så de skrumper ind, hvilket får håret til at falde ud.

Det er forskelligt fra mand til mand, hvor høje niveauer af DHT de har, og hvor følsomme hårrødderne er. Genetik spiller dog en stor rolle, så hvis dine mandlige slægtninge har mistet håret, så er der høj risiko for, at du også mister dit med tiden.

Selvom genetik spiller den største rolle for dit hårtab, så vil andre omstændigheder såsom stress, rygning og brug af anabolske steroider også kunne påvirke dit hårtab.

Tag til Istanbul og få hårpragten igen

I dag rejser rigtig mange mænd hvert år til Istanbul, hvor de laver nogle af de bedste hårtransplantationer. Her er der helt tjek på kvaliteten og servicen, mens du samtidigt kun skal betale en brøkdel af, hvad indgrebet koster i Danmark.

Istanbul ligger i Tyrkiet, der er en del af EU. Du kan derfor trygt rejse dertil med eksempelvis den danske arrangør Billig-hårtransplantation.dk. De er vant til at sende danske mænd afsted mod deres drømme om at få håret tilbage.

Derudover giver Billig-hårtransplantation.dk tre overnatninger tæt på klinikken i Istanbul før hårtransplantationen. Du kan derfor også opleve den skønne kultur i Tyrkiet, inden du får ordnet din transplantation og kan tage hjem.

Hvad indebærer en hårtransplantation?

Indgrebet foregår ved, at der bliver udvalgt et stykke af hovedbunden, også kaldet et donorområde. I nakken er håret sædvanligvis tættere og falder ikke ud som håret foran eller ovenpå hovedet, så derfor tages der ofte et stykke herfra.

Fra donorområdet kan hvert hår herefter adskilles, så hvert hårstrå med rod er for sig selv. Disse individuelle hår bliver indsat i de områder, hvor der opleves hårtab. Der laves et lille hul i huden, hvor håret med rod sættes ned. Disse hår vil med stor sandsynlighed overleve og fortsætte med at vokse som dit helt almindelige hår.

Få selvtilliden tilbage

En hårtransplantation er et forholdsvis lille indgreb, men der er en længere helingstid involveret. Ofte skal du vente 12 måneder for det endelige resultat af transplantationen. Dog får du et langtidsholdbart resultat, der ser naturligt ud.

Rigtig mange mænd er glade for de resultater, de har opnået med en hårtransplantation. Det giver nemlig et naturligt resultat, der booster selvtilliden.