Den digitale specialist til din virksomhed

Den digitale specialist til din virksomhed

Vi lever i en verden, hvor alt foregår online. Man kan levere nok så fantastiske produkter og service, men hvis alt det digitale ikke spiller, så kommer man ikke langt. Især inden for marketing er det vigtigt.

Det samme gør sig gældende for en virksomheds hjemmeside, som skal være overskuelig og indeholde alle de vigtige funktioner. Det kan være en nyopstartet virksomhed, som skal hjælpes helt fra bunden. Det kan også være en ældre virksomhed, som trænger til et kompetenceløft. Derfor er den individuelle rådgivning utrolig vigtig og afgørende.

Specialiseret rådgivning til en virksomheds digitale rejse

Der findes mange både store og små forskelligartede virksomheder med utallige produkter og kompetencer. Derfor kan man netop heller ikke sige noget generelt om løsningen til en hjemmeside eller teknisk SEO. Det er altså vigtigt med en individuel rådgivning, som baserer sig på netop nogle specifikke behov.

Det kan også være, at en virksomhed har brug for en hastighedsopdatering for at kunne imødekomme efterspørgslen fra deres kunder. Kort sagt er der altså brug for en professionel, som både kan rådgive og udvikle.

Langsomme hjemmesider dræber virksomheden ligeså langsom

Der er ingen grund til at skræmme potentielle kunder væk, når de møder en langsom hjemmeside. Samtidig er langsomme hjemmesider også skadelige for google placeringer. En hurtig en af slagsen, giver derimod et større salgspotentiale og flere tilfredse kunder.

Hos TLA Media er der 100% garanti. Det betyder, at ydelsen med hastighedsoptimering ikke skal betales i tilfælde af, at hjemmesiden, mod forventning, ikke er blevet hurtigere. Der findes forskellige løsninger og også løsninger i forskellige prisklasser.

Spørgsmålet om hvilken løsning som er bedst afhænger af behov. Disse forskellige behov afspejles blandt andet af virksomhedstype og størrelse. Der er råd og vejledning at hente i forhold til valg af løsning. Der er ingen grund til at gå veje, som ikke er realistiske for den konkrete forretning. Derfor er det vigtigt, at udgangspunktet tages i den enkeltes situation.

Din virksomheds sikkerhed

Det er ikke kun det visuelle, som skal være helt optimalt. Sikkerheden er altafgørende for en virksomhed men i ligeså høj grad også for kunder. Hvis systemet bliver hacket, kan det have alvorlige konsekvenser. Derfor er det også skønt, at kunne lade sikkerheden varetages af professionelle.

På denne måde kan virksomhederne fokuserer på egne kernekompetencer. Samtidig kan driften også overgå til disse spidskompetente specialister. Gennem en serviceaftale varetages alt vedligeholdelse og optimering af drift. På den måde undgår man en masse usikkerhed og uro i maven, så fokus i stedet kan ligge på forretningen.

Mange års erfaring resulterer i tilfredse kunder

Gennem 20 års er metoder blevet udviklet, som skal resultere i forskellige løsningsforslag. Erfaringen har givet tilfredse kunder inden for førende netbutikker. Et strategisk samarbejde har ligeledes ført til top 3 google placeringer. Det er altså sådanne resultater, som der stræbes efter. Vidensdeling er også en vigtig ydelse, fordi det er dette som klæder virksomhederne på til selv at kunne udvikle og styrke den digitale forretning.