NORU sælger al den gode kaffe fra Peter Larsen til både privat og erhverv

NORU sælger al den gode kaffe fra Peter Larsen til både privat og erhverv

Hvis der er noget, den almene voksne dansker er begejstret for, så må det være kaffe. Du kender sikkert den der første kop kaffe om morgen, der gør, at man kan gå i gang med sin dag eller de tider, hvor får tanken (eller siger det højt):”Hvad skulle man gøre uden koffein?”. Ja, der er mange voksne danskere, der er meget glade for deres kaffe, og det kan være, at du er en af dem. Hvis du er en rigtig kaffeelsker, så drikker du garanteret både kaffe, når du er derhjemme og på arbejde. Så er det jo smart, at du kan få din kaffe fra den samme udbyder uanset, hvor du befinder dig. Du kan nemlig vælge at handle med NORU, når du skal have din kaffe. De sælger en masse god Peter Larsen kaffe.

Hvad skulle man gøre uden kaffe på kontoret?

Du er forhåbentlig på en arbejdsplads, hvor du har adgang til kaffe. I dag er det vist de færreste kontorer, der ikke tilbyder deres medarbejdere gratis kaffe. Der kan dog være meget forskel på, hvor god kontorkaffen er. Der er næsten en hel joke med, at kaffe på kontoret bare aldrig rigtigt er godt. Det kan være, at det samme gælder på dit kontor? Så kan du jo altid forsøge at tage en snak med din chef om, om I ikke skal have nogle nye udbydere af kaffe? Så kunne I jo med fordel vælge NORU, hvor I kan få lækker Peter Larsen kaffe.

Kaffe er bedre arbejdsvilkår

Det er vigtigt, at man har mulighed for at få kaffe på arbejdet, fordi man bliver mere effektiv, når man lige har fået en kop kaffe. Du kender det sikkert selv. Det er som om, man ikke kan komme rigtigt i gang, før man lige har fået den første kop kaffe. Det er især noget, som man har brug for mandag morgen. Man kan faktisk godt argumentere for, at man har bedre arbejdsvilkår, når man har kaffe tilgængeligt. Det er jo noget, der gør, at man har nemmere ved at arbejde? Vidste du godt, at kaffe faktisk også er sundt i en række andre sammenhænge? Det kan f.eks. være godt til at mindre risiko for hjerte-kar-sygdomme.

Få den bedste kaffe derhjemme

Kender du også det, hvor man vågner om morgenen, og det første man tænker på, det er kaffe. Sådan er der sikkert mange, der har det. Kaffe er bare noget af det, som kan gøre det værd at stå op om morgenen. Det kan dog godt være svært at få sig selv op af sengen, hvis man skal lokkes med en dårlig kop kaffe. Livet er simpelthen for kort til dårlig kaffe, specielt når det er muligt at få god kaffe, som ikke er dyrt. Du kan f.eks. vælge at få leveret Peter Larsen kaffe fra NORU til din adresse, og så har du altid en god kop kaffe, som du kan glæde dig til at stå op til.