TLAmedia hjælper dig med at få styr på driften af din hjemmeside

TLAmedia hjælper dig med at få styr på driften af din hjemmeside

En hjemmeside, eller et website, er ansigtet udadtil. Om du er en lille virksomhed, en stor virksomhed eller måske en privat person, så er det oftest via din hjemmeside, at det første indtryk af jer eller dig opstå.

Komme let igang

Det kan faktisk være overraskende let og hurtigt at komme igang med at lave en hjemmeside. WordPress er et super brugervenligt og letanvendeligt værktøj. Der skal ikke mange klik til, inden man har noget online, og dermed har et ansigt udadtil. Og det er også til at overskue at få rettet hjemmesiden til og lagt de vigtigste informationer ud på sitet. Så er man igang. Men det er langt fra nok.

Udover at du skal gennemtænke, hvilke signalerer du gerne vil sende via din online profil, så skal hjemmesiden også løbende opdateres og holdes ved lige – her kan det eventuelt give mening at lave en WordPress hjemmeside serviceaftale.

Professionel drift og support

Din hjemmeside er stedet, hvor du skaber den første kontakt til dine potentielle nye kunder. Derfor skal din hjemmeside både sende de rette signaler, men også være stabil og funktionel. Sidstnævnte kan du sikre dig via en WordPress hjemmeside serviceaftale. For med hjemmeside programmet WordPress følger også et ansvar om løbende opdatering af både WordPress systemet, men også af blandt andet de plugins, man bruger på hjemmesiden. Plugins er ekstra lille stykke software, der kan benyttes i blandt andet WordPress til at opnå ekstra funktioner til din hjemmesiden. Disse kræver løbende opdatering og vedligeholdelse.

WordPress hjemmeside Serviceaftale

Derfor er det essentielt at have en WordPress hjemmeside serviceaftale. Det gør dit liv meget mere enkelt at overlade det til en ekstern virksomhed at sørge for, at din hjemmeside bare fungere og ikke pludselig har ændret udseende eller har funktioner, der ikke virker. TLAmedia hjælper dig med din hjemmeside og sikrer din hjemmesides drift. Det gør de eksempelvis med

Masser af fordele

Med en serviceaftale omhandlende din drift af din WordPress hjemmeside opnår du en lang række fordele. For kr. 249 om måneden er driften sikret. Der bliver sørget for de løbende opdateringer, for backup, for sikkerhed og generelt for hjælp omkring din WordPress løsning. Det betyder, at du kan bruge din tid på din kerneforretning, og har ro til at tabe værdi for dine kunder.

Sikkerhed er en del af dit brand

At sikkerheden omkring din virksomheds hjemmeside er i orden er en del af brandingen af virksomheden. Det skal bare være i orden. Det er et dårligt signal at sende, hvis din hjemmeside pludselig er hacket eller er gået ned af forskellige grunde. Det forhindrer du med en serviceaftale med TLAmedia. Med en serviceaftale er du garderet mod et hackerangreb, mod mistet data og dermed mod mistet omsætning og dårlig branding af din virksomhed. Spar dig selv for mange bekymringer og spar din virksomhed for at fremstår amatøragtigt med en serviceaftale med TLAmedia. Du sover bedre om natten, efter at du har taget en dialog med TLAmedia og fundet frem til den løsning, der passer bedst til jeres behov.